Tandheelkundige Nieuwerkerk aan den IJssel – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tandheelkundige Nieuwerkerk aan den IJssel

 

Op zoek naar een tandheelkundige in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Voor de beste tandheelkunde in Nieuwerkerk aan den IJssel neemt u vandaag nog contact op met Tandartspraktijk Postuma. In onze praktijk vindt u een ervaren tandarts, die ondersteund wordt door een mondhygiëniste alsmede meerdere vakkundige assistentes. Samen willen zij u de best mogelijk zorg voor uw mond bieden. U kunt bij ons terecht voor reguliere controles, maar ook als u een behandeling uit moet laten voeren. Deze verzorgen wij in de regel zelf, tenzij er te specialistische handelingen uitgevoerd moeten worden. In dergelijke gevallen verwijzen wij u naar een van de specialisten in de tandheelkunde waar we nauw mee samenwerken.

Tandheelkunde in Nieuwerkerk aan den IJssel

Het is belangrijk om er altijd voor te zorgen dat u goed verzorgd wordt op het gebied van tandheelkunde in Nieuwerkerk aan den IJssel. Per slot van rekening heeft u maar een set tanden en kiezen, waar u uw hele leven mee moet doen. Als tandheelkundige voor Nieuwerkerk aan den IJssel zijn wij zeer ervaren op dit gebied. We zetten onze ervaring graag in om u de beste mogelijke zorg te bieden. We doen dit in een tweetal moderne behandelkamers, waarbij we ook nog eens een aparte sterilisatieruimte tot onze beschikking hebben. Alles om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Meer weten over onze tandheelkundige praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel?

We vertellen u graag meer over onze tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel. U kunt hier altijd even contact over opnemen met ons, maar u bent natuurlijk ook welkom om een keer langs te komen voor een intakegesprek. Hier kunnen we elkaar leren kennen, krijgt u een indruk van de praktijk en zult u zien met hoeveel zorg en passie tandarts Alex Postuma met zijn patiënten omgaat. Belt u hiervoor even voor een afspraak, u bent dan altijd welkom bij ons!