Tandartsenkliniek Nieuwerkerk aan den IJssel – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tandartsenkliniek Nieuwerkerk aan den IJssel

 

De tandartsenkliniek voor Nieuwerkerk aan den IJssel

Op zoek naar een professionele tandartsenkliniek in Nieuwerkerk aan den IJssel? Kom dan eens een kijkje nemen bij Tandartspraktijk Postuma. Bij ons vindt u namelijk een professionele, ervaren tandarts die altijd voor u klaarstaat. Wilt u meer weten over de mogelijkheden die u heeft bij onze praktijk? Neem dan gewoon contact met ons op voor het maken van een intakegesprek. Wij verwelkomen u hier graag, zodat u kennis kunt maken met ons en onze praktijk. U zult dan zien dat wij als tandarts voor Nieuwerkerk aan den IJssel de beschikking hebben over mooie, ruime behandelkamers, alsmede de nieuwste apparatuur.

Een tandartspraktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel bezoeken

Als u zich in wilt schrijven bij een nieuwe tandarts, dan is het belangrijk om hier een goede keuze in te maken. Laat u niet te makkelijk verleiden om maar de tandarts om de hoek te nemen, maar oriënteer u eens bij tandartsen in de omgeving. Bij Tandartspraktijk Postuma hebben we nog ruimte voor nieuwe patiënten. Tandarts Alex Postuma is een ervaren tandarts die een persoonlijke aanpak heel belangrijk vindt. U hoeft er bij ons dan ook niet bang voor te zijn dat u maar ‘de zoveelste patiënt’ bent. Bij ons is iedereen belangrijk, we zorgen er dan ook voor dat ook kinderen en angstige patiënten zich altijd op hun gemak voelen.

Een tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel zoeken

Neem vandaag nog contact met ons op als u eens langs wilt komen voor een intakegesprek. Bij ons vindt u niet alleen een ervaren, gedreven tandarts, maar ook een mondhygiëniste en meerdere assistentes. Samen willen wij u de best mogelijke tandheelkundige zorg bieden. Op onze website vindt u hier meer informatie over. Neemt u dan vooral ook eens een kijkje in onze afdeling met digitale brochures. U vindt op onze website ook ons adres en contactinformatie.