Tandarts Waddinxveen – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tandarts Waddinxveen

 

De tandarts voor Waddinxveen

Bent u op zoek naar een tandarts voor Waddinxveen? Zorg er dan voor dat u niet zomaar de eerste de beste tandartspraktijk voor Waddinxveen uitkiest. Het is belangrijk om u te laten behandelen bij een tandarts die verstand van zaken heeft, die ervaren is en die een persoonlijke aanpak prefereert boven een zakelijke aanpak. U bent dan bij Tandartspraktijk Postuma aan het juiste adres. Tandarts Alex Postuma is een tandarts met veel ervaring, die graag werkt met patiënten. Hij besteedt dezelfde persoonlijke aandacht aan al zijn patiënten en is dan ook een perfecte tandarts voor kinderen en angstige patiënten.

Tandartsenkliniek voor Waddinxveen nodig?

Als u een nieuwe tandarts zoekt in de buurt van Waddinxveen, dan raden wij u aan om gewoon een keer langs te komen bij Tandartspraktijk Postuma. Maak een afspraak voor een intakegesprek, waar we samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn die u bij onze praktijk heeft. Als tandarts voor Waddinxveen vindt u bij ons de beste service, maar ook de modernste behandelkamers. U heeft bij ons de beschikking over een mondhygiëniste en meerdere assistentes, die net als Alex Postuma voor u klaarstaan. U kunt bij ons terecht voor een reguliere controle, maar ook voor ingewikkelder behandelingen.

Contact opnemen met onze tandartspraktijk voor Waddinxveen

Indien een behandeling specialistische zorg vereist, dan werkt onze praktijk samen met specialisten op het gebied van tandheelkunde. Uiteraard altijd met tandarts Alex Postuma als begeleider in deze. Wilt u hier mee over weten, of onze behandelmethodes? Dan raden wij u aan om gewoon eens contact op te nemen met onze tandartsenkliniek voor Waddinxveen. U bent altijd welkom om een keer kennis te komen maken tijdens een intakegesprek. Neemt u anders vooral ook eens een kijkje op onze website. Hier staat informatie over onze praktijk, maar ook een ruime collectie digitale brochures over tandheelkunde.