Tandarts Moordrecht – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tandarts Moordrecht

 

De tandarts voor Moordrecht

Bent u op zoek naar een tandarts in Moordrecht? We raden u dan aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. We hebben nog ruimte voor patiënten bij Tandartspraktijk Postuma, een tandarts die bij u in de buurt gevestigd is. Als tandartspraktijk voor Moordrecht vinden wij het heel belangrijk om u de best mogelijke service te bieden. We staan voor een persoonlijke behandeling waarbij we er altijd voor zorgen dat u zich helemaal op uw gemak voelt. Meer weten over onze tandartsenkliniek voor Moordrecht? Kom dan gewoon een keer bij ons langs voor een intakegesprek.

Kom een langs bij onze tandarts voor Moordrecht

Bij Tandartspraktijk Postuma vindt u de beste service die u zich maar kunt wensen. We hebben naast tandarts Alex Postuma ook nog een paropreventieassistente en meerdere assistentes voor u klaarstaan. Wij werken in moderne, lichte behandelruimtes. Hiernaast hebben wij ook een speciale sterilisatieruimte waar u er op kunt rekenen dat al onze gereedschappen grondig worden gesteriliseerd. Tandarts Postuma is ingeschreven bij de belangrijkste brancheorganisaties en staat ook vermeld in het kwaliteitsregister. Alex Postuma vindt een persoonlijke aanpak heel belangrijk, ook kinderen en angstige patiënten zijn dan ook meer dan welkom.

Een tandartsenkliniek voor Moordrecht vinden?

Als u een tandarts zoekt waar u zich veilig kunt voelen en waar u er altijd op kunt rekenen dat u met de modernste apparatuur en gereedschappen wordt geholpen, dan bent u bij Tandartspraktijk Postuma aan het juiste adres. Maak een afspraak voor een intakegesprek als u meer wilt weten over onze praktijk, of als u vragen heeft voor onze tandarts en assistentes. U vindt onze contactinformatie elders op onze site. U vindt hier ook een groot aantal digitale brochures waarmee u allerhande informatie in kunt lezen. We verwelkomen u graag een keer bij onze praktijk!