Tandarts Capelle aan den IJssel – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Tandarts Capelle aan den IJssel

 

De tandarts voor Capelle aan den IJssel

Bent u woonachtig in Capelle aan den IJssel en zoekt u een nieuwe tandarts? Dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op de website van Tandartspraktijk Postuma. Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft om een goed oordeel te kunnen vellen over onze praktijk. Bij onze tandarts voor Capelle aan den IJssel vindt u een professionele, moderne praktijk waar we het belangrijk vinden dat onze patiënten zo persoonlijk mogelijk behandeld worden. U bent voor ons meer dan alleen maar de patiënt van half twee! U kunt bij ons ook terecht voor mondhygiëne.

Een tandartspraktijk voor Capelle aan den IJssel

Het is bij de zoektocht naar een nieuwe tandarts belangrijk dat u een tandarts vindt waar u een klik mee heeft. Per slot van rekening is een tandarts iemand die een belangrijke rol vervult bij de gezondheid van uw tanden. Bij ons vindt u niet alleen een ervaren tandarts, maar ook een preventieassistente en meerdere medewerkers. Wij staan vijf dagen per week voor u klaar, zodat u altijd de best mogelijke mondverzorging kunt genieten. We voeren alle behandelingen uit in onze praktijk, in sommige gevallen ook in samenwerking met tandheelkundige specialisten.

Tandartsenkliniek voor Capelle aan den IJssel

Bij ons vindt u een tandartsenkliniek voor Capelle aan den IJssel die is uitgerust met moderne apparatuur. We hebben een tweetal patiëntvriendelijke behandelkamers tot onze beschikking, een rustige wachtruimte en een speciale sterilisatieruimte. Hier hebben wij de meest geavanceerde apparatuur klaarstaan. Het gaat bij ons echter ook altijd om de persoonlijke aanpak. Zo besteden we extra aandacht aan kinderen en angstige patiënten. Meer weten? U kunt altijd even contact met ons opnemen met al uw vragen, of neem een kijkje op onze website. Hier hebben wij onder andere een verzameling digitale brochures met meer informatie voor u klaarstaan.