Patient worden?

Nieuwe patienten kunnen zich aanmelden voor inschrijving via telefoonnummer: 018 0 – 31 86 88
Ook kunt u uw gegevens invullen op middels het inschrijfformulier en verzenden naar onze praktijk!

De assistentes zullen u , eventuele partner en familieleden, uitnodigen voor een kennismakingsgesprek met tandarts Postuma. U bent vervolgens in de gelegenheid om de tandarts persoonlijk te ontmoeten en een goede indruk te verkrijgen van onze moderne praktijk en assisterend personeel. Voor de goede orde; voor de patienten zijn er geen kosten verbonden aan het kennismakingsgesprek!

Tandarts Postuma vindt het belangrijk, dat de nieuwe patienten zich prettig en thuis voelen in de nieuwe tandheelkundige omgeving. Bovenal dient er een “goede klik” te zijn tussen patient en zorgverlener, opdat door goede communicatie en wederzijds  vertrouwen de wens van de patient centraal kan staan in de tandheelkundige verzorging
Tijdens het kennismakingsgesprek bent u in de gelegenheid om uw wensen kenbaar te maken over uw mondverzorging en die van de famieleden! Vervolgens zal tandarts Postuma u in grote lijnen informeeren over de werkwijze in deze praktijk en in hoeverre uw tandheelkundige hulpvraag en wensen ingevuld kunnen worden.
Tandarts Postuma heeft ruime ervaring in de tandheelkunde praktijk met zowel (jonge) kinderen als angstige patienten ! Maar in principe zijn patienten van alle leeftijden meer dan welkom !!
Vriendelijke groet,

Team Tandartspraktijk Postum