Mondzorg Nieuwerkerk aan den IJssel – Tandartspraktijk A. Postuma – Nieuwerkerk aan den Ijssel

Mondzorg Nieuwerkerk aan den IJssel

 

De beste mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bent u op zoek naar een tandarts in Nieuwerkerk aan den IJssel? Voor de beste mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel bent u dan bij Tandartspraktijk Postuma aan het juiste adres. Bij onze tandartspraktijk zijn momenteel nog plekken vrij voor nieuwe patiënten. We verwelkomen u dan ook graag voor een intake gesprek, of om gewoon eens een keer kennis te komen maken bij ons. We snappen hoe belangrijk het is dat er een klik is tussen patiënt en tandarts. We doen er dan ook altijd alles aan om onze klanten zich helemaal op hun gemak te laten voelen. We besteden daarbij extra aandacht aan kinderen en angstige patiënten.

Mondverzorging in Nieuwerkerk aan den IJssel

Bij ons staat een tandheelkundig team voor u klaar dat met passie voor u aan de slag wil gaan. Het team bestaat uit een tandarts, een preventiedeskundige en meerdere assistenten. Deze staan van maandag tot en met vrijdag voor u klaar om u te helpen en de beste mondverzorging te verlenen. We geven veel persoonlijke aandacht, u bent bij ons niet zomaar een volgende patiënt die even voor controle langskomt. We hebben in onze praktijk een tweetal behandelkamers die zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur. Onze ruimtes worden jaarlijks gecontroleerd en gecertificeerd.

Meer weten over onze mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel?

Als u meer wilt weten over onze mondzorg in Nieuwerkerk aan den IJssel, dan raden wij u aan om eens een kijkje te komen nemen op onze website. U vindt hier zeer uitgebreide informatie over onze praktijk en de mensen die hier werken. Ook hebben wij hier een groot aantal folders in digitale vorm voor u klaarstaan. Deze behandelen een groot aantal onderwerpen die met tandheelkunde te maken hebben. U kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen als u meer wilt weten over onze praktijk!